Hoe te om een Laser die merken Machine te kiezen?

November 6, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Laser die merken Machine te kiezen?

De laser die machine merken wordt bestraald op het product door een high-density laserstraal, en de oppervlakte absorbeert laserenergie, daardoor veroorzakend het smelten, ablatie, verdamping op de oppervlakte van het materiaal, daardoor vormt een permanent teken. Tegenwoordig, is de laser die machines merken wijd gebruikt in diverse industrieën, en gespeeld een rol in anti-vervalst, uitstekend en knap.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Laser die merken Machine te kiezen?  0
Momenteel, kan de laser die machines merken ruwweg in Co2-laser merkend machines, vezellaser merkend machines, ultraviolette laser worden verdeeld merkend machines, enz. Zij hebben verschillende het merken gevolgen voor het merken van materialen.
In het algemeen is de vezellaser die machine merken geschikt om metaal, plastiek en andere materialen te merken.
De Co2-lasermachine is hoofdzakelijk voor niet-metalen materialen, zoals acryl, transparant plastic, ceramisch, glas, enz., terwijl de ultraviolette lasermachine hoofdzakelijk voor super Hard materiaal, zoals waterpijpen wordt gebruikt.
Zo hoe kiest u een geschikte laser merkend machine? U moet deze punten kennen!

 

1. Het merken van de bron van de machinelaser.
Bekijk het materiaal u wilt verwerken, metaal, plastiek, gebruiken het etiketdocument en andere materialen een langere laser van de golflengtevezel merkend machine; bamboe, doek, keramiek, acryl en andere materialen met een kortere laser die van golflengteco2 Machine merken; als het een warmtegevoelig materiaal zoals film, fruit, ei, karton, aangemaakt glas is, gebruiken enz., een UVlaser merkend machine met gematigde golflengte.
Natuurlijk, betekent het niet dat een materiaal voor één type van laserbron slechts geschikt is. Het zelfde materiaal kan een verscheidenheid van laserbronnen, afhankelijk van het niveau van fijnheid gebruiken u hebt verwerkt.

2. Het merken van machinemacht.
De lasermacht is soms de sleutel aan het bepalen van snelheid en doeltreffendheid. In het algemeen, als UVgravuredocument, merken vereist de film, plastiek, die met lage macht 1.2W, maar gravureglas UV3w, zelfs 5W-is de bevoegdheid te graveren het noodzakelijk om de optische vezel van 20W te gebruiken, maar als u hoog rendement en hoge snelheid wilt, hebt u 30W nodig of hoger om te bereiken.

 

3. De belangrijkste hardwarestructuur van de het merken machine.
De belangrijkste hardwarestructuur van de laser die machine, met inbegrip van laser, van het laseraftasten galvanometer merken, die systeem, laservoeding en het systeem van het berekeningsbericht concentreren, u moet slechts hetzij aan de invoer kiezen of binnenlands volgens uw verwerkingsbehoeften, vooral aan precisie. De hoge vereisten, en de Inkjet-printerfabrikanten zouden duidelijk moeten zijn.

 

4. De prijs van de het merken machine.
In feite, wordt de prijs veranderd volgens de de vraagconfiguratie van de klant (de grootte van de het merken machinemacht, de keus van ingevoerde merken of binnenlandse merken, enz.), zo hier is slechts een ruwe referentieprijs, de algemene laser die machinemarktprijs van 40.000 20.000 tot 10.000 merken.

Bovendien moet het lasermateriaal in gebruik van precisie, het graveren effect, snelheid en coördinatie van automatisering, douaneinrichtingen en andere vereisten, aan de fabrikant, tijdens het testen en uit het programma vooraf worden voorgesteld om zodat een niet-overeenkomend gebruik zo te bevestigen, niet te kopen de standaardmachine de gebruikerservaring beïnvloedt.