Wat is het verschil tussen de verschillende prijsprinters?

November 9, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen de verschillende prijsprinters?

Er is een verschil in de aard van de printer. Het is noodzakelijk om rationelere analyse van verscheidene aspecten te leiden. Eerst, van de oppervlakte, bekijk de functionele configuratie en zie het gemak en scalability van het softwarebesturingssysteem. De tweede moet de daadwerkelijke prestaties van de printer in het recentere gebruiksproces zien: of de stabiliteit uitstekend is, of de verbruiksgoederen worden bewaard, of het onderhoud geschikt is, en of de uitvoerige levensduur volstaat.

De basisprincipes van de printer zijn hetzelfde, is het enige verschil het structurele ontwerp (met inbegrip van het ontwerp van de inktweg, pijpontwerp, kringsontwerp), zullen de softwarefuncties (functionele configuratie, gebruikersvriendelijke verrichting), behalve deze twee punten, het niet daar zijn teveel essentiële verschillen.

In termen van hardware, de drukpomp, de solenoïdeklep, de pijp, kan enz. snel door de configuratielijst worden beoordeeld en worden vergeleken, maar als functieconfiguratie, zijn de printers van verschillende prijspunten nog zeer verschillend, bijvoorbeeld, in termen van stabiliteit van gebruik. Evenals de uitbreiding van de recentere functies, of het bepaalde voordelen heeft, of er rijpe oplossingen en toepassingsgevolgen op lange termijn zijn, is het bijzonder belangrijk.

Naast de zichtbare hardwareverschillen, hebben de printers van verschillende prijspunten grote verschillen in de ervaring van software. Hoewel zij allen meer vermenselijkte ervaringen eisen te zijn, moeten zij nog worden vergeleken om hun respectieve voordelen te vinden. Inferieur, of het beknoptere knooplay-out is, of de opslag van de dagelijks werkinformatie en roepen eenvoudig en gemakkelijk zijn te begrijpen, of de gewone exploitanten de opleiding in een korte tijd kunnen gebruiken volledig onafhankelijk kunnen zijn en gebruik, moeten wij vergelijken en verifiëren.

Er zijn ook sommige verborgen waardeverschillen, wat de dienst is die wij hierboven hebben vermeld. Met de ontwikkeling van de printerindustrie, is het niet meer haalbaar zich op de printer alleen baseren om het model te verkopen. Meer integratie de behoeften van de klant, het ontwerp van het algemene die programma, vaak met de behoeften van de verbetering en de transformatie van de geautomatiseerde productielijn wordt gemengd.