Toepassing van Co2-laser die machine merken

November 9, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Co2-laser die machine merken

 

Beschrijving

Co2-de laser die merken machine kan een verscheidenheid van niet-metalen materialen en sommige metaalproducten, zoals bamboeproducten, houten, acryl, leer, glas, architecturale keramiek, rubber, enz. merken Wijd gebruikt in farmaceutische verpakking, voedsel verpakking, drank verpakking, plastieken, textiel, leer, hout, ambachten, elektronische componenten, communicatie, Horloges, glazen, druk en andere industrieën. Geschikt om te merken, te graveren, uit te hollen en, van diverse niet-metalen materialen en producten te snijden. De diverse teksten, de symbolen, en tekeningen kunnen worden uitgevoerd. Het merken, het graveren, het uithollen, en het snijden van vormen, beelden, streepjescodes, serienummers, enz.

  • Hoofdeigenschap

1.Perfect het merken van effect

Merkend de vervaldatum, het partijnummer, het serienummer, de streepjescode, de hoge resolutieqr-code, enz. op de oppervlakte van het statische of online lopen.

Duidelijke het merken informatie, precisie die positie, permanent het merken effect merken.

2. De sterke lasermacht maakt de codage van de hoge snelheidsproductielijn mogelijk

Kan de meer dan 100.000 uren lopende tijd het werk aan vereisten voldoen op lange termijn en stabiele.

De kernvervangstukken keuren hoge prestatiesgalvanometer goed, doel die aan hoge snelheid vereisten merken, hoge precisie die effect merken.

3.Low kosten om zonder enige onderhoud-vrije verbruiksgoederen lange tijd te lopen.

De luchtgekoelde laser elimineert eigenlijk onderhoudsintervallen.

De efficiënte conversieverhouding vermindert massaal de extra stroomverspilling, steun die zonder verbruiksgoederen, zonder verontreiniging lopen.

4.Reasonable het machineontwerp vereenvoudigt de operationele processen en de verhogingsproductiviteit.

De diversificatie van machineinterfaces ontmoet de verschillende het merken vraag.

Het beknopte controlebord staat zo gemakkelijk werken toe.

Een verscheidenheid van softwareoutput zoals AutoCAD, CorelDRAW, Photoshop;

5. Het professionele naverkoopteam verstrekt hoogte - de kwaliteitsdienst.

De ervaren de aanbiedingstechnische ondersteuning van de naverkoopingenieur voor machine, verwijdert de zorg van machineonderhoud.

Onze samenwerkingsklanten op lange termijn gebruikten om lof voor de professionele en geduldige begeleiding van onze naverkoopingenieurs hoogst te geven.

6.Optional OEM de lasermachines wordt ontworpen door professioneel ontwerpteam

Het facultatieve het merken materiaal kan een brede waaier ontmoeten van het merken van verzoek, zoals roterend, hoge snelheids online, groot formaat het merken, kan enz. worden bereikt.

Diverse laserbron van wereldberoemde merken kan optie zijn.

 

 

Zeer belangrijke vervangstukken van Co2-laser die machine merken

1.Laser bron

Het is de kern van laser merkend machine, het levenstijd op lange termijn, stabiele prestaties. De Chinese beste generator van de merk beroemde laser.

2.Galvanometer

De snelle snelheid zonder afwijking, de goede stabiliteit, en de prestaties bereikten het internationale geavanceerde niveau.

3.F-theta lens

De binnenlandse beroemde merklens, uitstekend in het concentreren van straal, divers het merken werkingsgebied kan facultatief zijn, 160*160mm 110 * 110mm 70 * 70mm enz.

4.EZCAD controlekaart

EZCAD-controlesysteem met betrouwbaarheid, stabiliteit, die uw verrichtingsprocessen vereenvoudigen.

5.Power levering

Voeding voor laserbron, galvanometer, touch screen, rood lichtwijzer. De rationele lay-out van elke component verzekert de stabiele verrichting van het voedingsysteem.

6.Red lichte wijzer

Merk nauwkeurig het het merken gebied, precisiestraal zonder afwijking.

7.Diverse buitenverbindingsopties

RS232, netwerkinterface, USB-interface kan optie zijn. Het kan de veranderlijke gegevens en de voldaane aan diverse drukvraag naar de industrie, van PC of ander controlemechanisme worden gedrukt.