Wat de printer van TIJ Inkjet is

October 29, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Wat de printer van TIJ Inkjet is

De printer van TIJ Inkjet betekent printer van hoge resolutie de thermische Inkjet. Printheat door het het verwarmen apparaat worden verwarmd, en dan wordt de inkt verwarmd en aan bellen, uitgegeven karaktersspit van de pijp uit gedraaid.
De printer van TIJ Inkjet is wijd voor industriële druk van voedsel, drank, elektronisch, pharma, industrieel, auto, verpakking, enz. van toepassing Geen materiële beperking, zoals ceramisch karton, plastic, metaal, houten pvc, pp, PE etc. Elk van hesevoorwerp kunnen allen aan een fabelachtig effect worden gedrukt.
Voordeel van de printer van TIJ Inkjet
 

1. Hoog - kwaliteit
De eerste reeks van de printer van hoge resolutieinkjet; HP-Gewaarborgde kwaliteit.
2.Free onderhoud
Het inktsysteem en de pijp worden volledig verpakt, Geen bewegende delen, geen inktlekkage, pijp vrij onderhoud, behalve verbruiksgoederen, zijn er geen andere verborgen kosten.
3.Low kosten
Super Goedkope, Lage Kosten van Gebruik; 20% minder inktconsumptie dan anderen.
4.Multiple toepassingen
Veelvoudige inkt en kleuren, geen materiële beperkingen. Stop en nevel, milieubescherming, veiligheid en gemak! Software en hardware de aanpassingsdiensten om kwaliteitsoplossingen te verstrekken.

 

Onze printer van TIJ Inkjet
1.Multi-ingepast controlesysteem
Kan informatie uitgeven, systeem uitvoeren die, Apparatenstatus controle, de meting van de inktconsumptie en andere functies bij drukstaat plaatsen.

 

2.Double pijpkanaal
Wij besteden altijd aandacht aan de perfecte afdrukkwaliteit. Wanneer de afdrukkwaliteit wordt gedegradeerd, staat het multi-draadsysteem u toe om pijpen snel te schakelen om perfecte afdrukkwaliteit te verzekeren.

 

3.Original (facultatieve) aftastenfunctie
Een krachtig multi-threaded systeem dat verbinding met scanners voor omzetting en codage in real time van 1D-codes, QR-codes en karakterinformatie steunt.

 

4.Print automatisch geheim voorgeheugen
Het multi-draadsysteem drukt automatisch de buffer, die niet alleen zeer de druksnelheid verbetert, maar ook verzekert de nauwkeurigheid van de tijd (seconden) druk.

 

5.Database-steun
PC-de software steunt MS Excel, MS-Access, SQL2000, SQL2005, SQL2008 en andere bibliotheekbestanden aan druk. Toepassingssteun zoals SDK en API. Een verscheidenheid van communicatie protocollen en SDK, API en andere toepassingssteun, die het maken voor u gemakkelijk om tot integratie of secundaire persoonlijke ontwikkeling toegang te hebben.

 

6.External gegevensbron
De apparatenpartij kan systeemintegrators en de externe gegevens van fabrikanten door de interfaces van USB integreren, van Ethernet en RS232-.

 

7.Software de aanpassingsdienst
Een sterk R&D-team en 20 jaar van de industrietoepassing ervaren, door de printer als drager, om u de aangepaste diensten voor een verscheidenheid van toepassingen aan te bieden. (zoals: productkwaliteit en van veiligheidstraceablility systeem, anti-vervalst en anti-smokkelt beheersysteem, het beheersysteem van de consument, enz.)