Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd

China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd certificaten
China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd

1 2
Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd
公司图

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Leadjet
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 15million-20million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

      Leadjet-Het leiden van alle Continenten en Overzees met onze briljante kwaliteit van Inkjet. De Wetenschap en de Technologische ontwikkelingco. van Wuhanleadjet, Ltd Co. van de printertechonlogy van Shanghai Leadjet Inkjet, Ltd is een volledige onderneming van Leadjet die met de industrie, technologie en handel, leidend de industrie van Inkjet-printers wordt geïntegreerd. Met de binnenlandse productiebasis op grote schaal en het moderne beheersysteem, heeft het zich tot een globale leverancier van Inkjet-printermateriaal ontwikkeld. De producten zijn uitgevoerd naar U.S.A, Canada, Brazilië, Pakistan, Zuid-Korea, Australië, India, Indonesië, Rusland en Egypte ect.

 

       Vanaf 1997, heeft Leadjet een R&D-centrum in Cambridge het UK, een productiebasis, twee centra van de naverkoopdienst en een op de markt brengend centrum in China gevestigd. 31 takken en bureaus zijn afzonderlijk opstelling in China geweest. De verkoop en naverkoop de dienstnetwerken zijn over het hele land.

 

      Tijdens de afgelopen decennia, heeft ons bedrijf stabiele, betrouwbare, slimme en krachtige producten krachtens zijn eigen constante technologische innovatie en absorberende geavanceerde technologie allebei in binnen- en buitenland, met inbegrip van V-printers van het reeks de kleine karakter, a-de printers van het reeks grote formaat, de machines van de Serie Claser, Serie S handbediende printers en t-de printers ontwikkeld van de reeks hoge resolutie die wijd in voedsel, dranken, geneeskunde, bouwmaterialen, schoonheidsmiddelen en draden etc. worden toegepast. Leadjet heeft werd één van de sterkste fabrikanten van Inkjet-materiaal en de dienstadviseurs van het merken van systeem, met zijn jaarlijks verkoopvolume dat het front van de industrie in opeenvolgende jaren is.

 

       Leadjet is strikt volgzaam met ISO9001-2008-de normen van het kwaliteitssysteem, gebaseerd op belief allen is voor de cliënten, die opstelling een de dienstsysteem van snelle reactie, hoog rendement en opmerkelijke prestaties hebben, om de beschikbaarheid van hotline te verzekeren die zonder onderbreking de perfecte dienst verleent aan klanten. De implementatie van de gestandaardiseerde en genormaliseerde dienst in per-verkoop, verkoop en naverkoop heeft unanieme recognization en hoog lof uit klanten verkregen. 

China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Gavin Yang

Tel.: 86 13296571888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)