Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur
Merken: Leadjet
Aantal werknemers: 250~300
Jaarlijkse omzet: 15million-20million
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

      Leadjet-Het leiden van alle Continenten en Overzees met onze briljante kwaliteit van Inkjet. De Wetenschap en de Technologische ontwikkelingco. van Wuhanleadjet, Ltd de printer Techonlogy Co van Shanghai Leadjet Inkjet. , Is Ltd een volledige die onderneming van Leadjet met de industrie, technologie en handel, leidend de industrie van Inkjet-printers wordt geïntegreerd. Met de binnenlandse productiebasis op grote schaal en het moderne beheersysteem, heeft het zich tot een globale leverancier van Inkjet-printermateriaal ontwikkeld. De producten zijn uitgevoerd naar U.S.A, Canada, Brazilië, Pakistan, Zuid-Korea, Australië, India, Indonesië, Rusland en Egypte ect.

 

       Vanaf 1997, heeft Leadjet een R&D-centrum in Cambridge het UK, een productiebasis, twee centra van de naverkoopdienst en een op de markt brengend centrum in China gevestigd. 31 takken en bureaus zijn afzonderlijk opstelling in China geweest. De verkoop en naverkoop de dienstnetwerken zijn over het hele land.

 

      Tijdens de afgelopen decennia, heeft ons bedrijf stabiele, betrouwbare, slimme en krachtige producten krachtens zijn eigen constante technologische innovatie en absorberende geavanceerde technologie allebei in binnen- en buitenland, met inbegrip van V-printers van het reeks de kleine karakter, a-de printers van het reeks grote formaat, de machines van de Serie Claser, Serie S handbediende printers en t-de printers ontwikkeld van de reeks hoge resolutie die wijd in voedsel, dranken, geneeskunde, bouwmaterialen, schoonheidsmiddelen en draden etc. worden toegepast. Leadjet heeft werd één van de sterkste fabrikanten van Inkjet-materiaal en de dienstadviseurs van het merken van systeem, met zijn jaarlijks verkoopvolume die het front van de industrie in opeenvolgende jaren zijn.

 

       Leadjet is strikt volgzaam met ISO9001-2008-de normen van het kwaliteitssysteem, gebaseerd op belief allen is voor de cliënten, die opstelling een de dienstsysteem van snelle reactie, hoog rendement en opmerkelijke prestaties hebben, om de beschikbaarheid van hotline te verzekeren die zonder onderbreking de perfecte dienst verlenen aan klanten. De implementatie van de gestandaardiseerde en genormaliseerde dienst in per-verkoop, verkoop en naverkoop heeft unanieme recognization en hoog lof uit klanten verkregen.

 

China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

de geschiedenis van 24 jaar, sinds 1997, Leadjet is een professionele fabrieksspecialist op het gebied van printers in China geweest.

Dienst

Q: Ik heb nooit Inkjet-printer voordien, ben hard het in werking gesteld?

A: Wij zullen Engels de Diensthandboek en het Uitpakken samen met de printer verstrekken.

 

Q: Wat over uw dienst?

A: Wij bieden 7*24-uren aan de online dienst, vrij voelt om ons te contacteren.

China Wuhan Leadjet Science and Technology Development Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Onze Voordelen:

1. Beroep: Sinds 1997, is Leadjet een professionele fabrieksspecialist op het gebied van printers in China geweest.

2. De dienst: de geschiedenis van 21 jaar, 298 personeelsleden, 5000 vierkante metersfabriek, 31 takken en bureaus rond China, 100 verdelers over de hele wereld

3. Certificaat: CE, ISO9001, SGS

4. Hoofdmarkten: India, Pakistan, Rusland, Iran, Mexico, de V.S., Australië, Zuidoosten, enz.